top of page

We are expecting kittens! Vi väntar kattungar!

Äntligen väntar vi kattungar igen!

Vi hade en härlig finsk hane, Lolcat's Leo Wyatt, på besök hos oss i över en månad för att Fiorella skulle bli dräktig. Som en liten bonus fick han även träffa Vendy, ex-flickvän till hans pappa ;-) Flax E-kull är ju nämligen halvsyskon med Leo. I mitten av november flög jag hem med Leo igen och hoppades att bägge flickorna var dräktiga. Dessvärre visade det sig att det bara var Vendy som var dräktig! Vendys kattungar är beräknade den 2e januari 2017.

Vi måste också tyvärr meddela att vi har fått VÄLDIGT många förfrågningar på kattungar (som vanligt) och den kommande kullens kattungar kommer att gå till familjer som har väntat på en Flax-kattunge i upp till två år. Vi har en lång lista även till Fiorellas kommande kull, men välkomnar självklart alla intresseanmälningar. Är du intresserad av att bli fodervärd till en avelshona eller avelshane så hör av dig!

bottom of page