top of page

Kärlek med förhinder eller mysterious eyes

Vendys parning med Leo innan jul resulterade inte i något mer än ett nedkissat hem och väldigt dåligt julhumör på Vendy. I mitten av januari började hon löpa igen och vid nästa löp, i början av februari for hon till Göteborg för att träffa Leo på hemmaplan. Det två verkade glada att se varandra och spenderade 3 veckor i kärleksrummet med att vara kompisar. När jag till sist gav upp och bestämde att Vendy skulle åka hem så parade de sig natten innna hemfärden! Snacka om kluriga katter! Så nu väntar vi spänt på dräktighetssymptom igen :-) Vi håller tummarna för att en kärleksnatt har räckt! Omkring 15/3 bör vi veta om det blir kattungar.

Vendy - vad tänker du på? Vad ruvar du på för hemlighet?

2014-12-31 12.17.37_edited.jpg

bottom of page